Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Αντικαταβολή μέσω ACS.. Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλείται στον υπάλληλο της courier το τελικό ποσό της παραγγελίας σας.

Κόστος Αντικαταβολής: 1,60€

Δωρεάν Αντικαταβολή για αγορές άνω των 80,00€

 

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με e-mail στο kido_shoes@yahoo.gr υπ ́ όψιν KIDO SHOES το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Σε αυτή την περίπτωση, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη εξ ολοκλήρου. Οι αριθμοί λογαριασμού είναι οι παρακάτω:

ONOMA TΡΑΠΕΖΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ: 15144143490

IBAN: GR5401101510000015144143490

Δικαιούχος: ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

3. Πληρωμή στο κατάστημα

Επιλέξτε “πληρωμή στο κατάστημα” για να πληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail) ή τηλεφωνικώς, ώστε να την παραλάβετε. Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά. Επίσης, διαθέτουμε POS για τις συναλλαγές σας.

 

4. Κάρτα (πιστωτική-χρεωστική)

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, & Diners όλων των τραπεζών